Dakgoten en regenpijpen

VCM Projects, uw specialist voor herstellingen en renovatie dakgoten Staden

 

VCM-Projects, uw dakwerker voor alle zinkwerken

Bij een mooi dak horen mooie dakgoten. Het zink- en koperwerk van uw huis kunnen een esthetische meerwaarde betekenen, naast hun belangrijkste taak: het afvoeren van regenwater. VCM-Projects herstelt en renoveert uw dakgoten in regio Staden. U kan kiezen voor hanggoten of bakgoten. Daarnaast hebt u de keuze uit PVC-goten, koperen goten of zink, naargelang uw keuze van dakgoot. Wij helpen u graag bij uw keuze. 

Naast het plaatsen van nieuwe goten en het renoveren van bestaande goten in regio Staden, kan u bij VCM-Projects ook terecht voor herstellingswerken, denk maar aan een lekkende goot, losse goot …

N

Renovatie dakgoten

N

Uitwerken in PVC, trespa, hout ...

N

Hanggoten en bakgoten

N

Grote en kleine werken

Hanggoten

Hanggoten zijn de meest traditionele goten. Deze bestaan in verschillende modellen: vierkant, rond of halfrond. En zoals de naam het zegt, hanggoten worden hangend aan het dak bevestigd. Hanggoten worden gemaakt in natuurzink, antrazink, quartz zink of in koper. Bij een hanggoot horen ook steeds goothaken, hiervoor verkiest VCM Projects steeds inox. De kleur is vrij te kiezen met als meest gekozen kleuren standaard inox of inox zwart geplastificeerd. Bij koperen goten gebruiken wij koperen goothaken. Zinken hanggoten gaan ongeveer 40 jaar mee, koperen hanggoten hebben een levensduur van ongeveer 70 jaar. De lengte van een levensduur van goten is wel grotendeels afhankelijk van de manier waarop ze gelast worden en of er al dan niet rekening werd gehouden met de uitzetting.

Bakgoten

De bakgoot is dan weer rechthoekig van vorm met een meestal platte bodem. Dit is de meest voorkomende soort goot in België en hoewel ze vaak gebruik wordt bij moderne woningen, werd deze soort goot ook in de vorige eeuw vaak gebruikt.‍
Voor bakgoten wordt er meestal geopteerd voor zink of koper. In sommige gevallen kan er epdm aangebracht worden bij een binnengoot. Bij de plaatsing zorgen we steeds voor een duurzame afwerking.

Bakgoot bekleden

Een bestaande bakgoot kan worden bekleed in pvc, hout en cedral board, rockpanel, trespa … Ook hierin is de kleurkeuze uitgebreid.

Dakgoten renovatie Kortrijk

Door de jaren heen is VCM Projects zich gaan specialiseren in het renoveren van daken en dakgoten. U kan bij ons terecht voor de renovatie van uw volledig dak of voor het vernieuwen van uw dakgoten en regenpijpen. Ons bedrijf is gevestigd in Roeselare maar we zijn actief in gans West-Vlaanderen en renoveren dakgoten in Staden.

Hebt u vragen, wenst u meer info of een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons voor een afspraak op prijsbestek.

Ons team

VCM-Projects is voornamelijk actief voor in regio West-Vlaanderen. We voeren dak- en zinkwerken uit, alsook  alle renovatiewerken en herstellingswerken aan dakgoten in regio Staden maar ook in: