Dakisolatie

Daar waar dakbedekking, gevelbekleding en dakgoten een esthetische functie hebben, heeft dakisolatie een groot aantal andere voordelen voor uw woning:

  • Door uw dak goed te isoleren stijgt uw wooncomfort,

  • Uw stookkosten dalen want de warmte blijft in uw woning,

  • Minder stoken is beter voor het milieu,

  • Uw woning stijgt in waarde want isolatiewaarde speelt op vandaag een grote rol bij het bepalen van de verkoopprijs van een woning.

  • Ook in 2021 hebt u nog recht op premies wanneer u uw bestaand dak laat isoleren door een aannemer. Zo krijgt u een premie van Fluvius van minstens € 4/m² voor dakisolatie en € 30/m² voor gevelisolatie. In combinatie met asbestverwijdering krijgt u € 12/m² voor dakisolatie of € 38/m² voor gevelisolatie.  Daarboven kan u in bepaalde gemeentes nog extra premies aanvragen. Wij helpen u bij het papierwerk en geven alle nodige info.

VCM Projects zorgt voor een goede dakisolatie zodat het warmteverlies via uw dak tot een minimum beperkt blijft. Dit zowel voor platte daken als voor hellende daken. U kan kiezen voor het gebruik van minerale wol of PUR/PIR isolatieplaten. Wij geven ook hierin advies.
Daar wij dagelijks daken isoleren, zowel bestaande daken als nieuwe daken, kunnen wij de isolatie aan een interessante prijs aankopen en ook u geniet daardoor van een interessante prijs wanneer u kiest voor VCM-Projects bij het isoleren van uw dak.

Naast dakisolatie en gevelisolatie kan u bij ons ook terecht voor gevelbekleding.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Ons team