Dakrenovatie

Dakrenovatie van
hellende en platte daken

Steeds vaker worden huizen grondig gerenoveerd. De normen voor daken en isolatie zijn sterk veranderd en daarom hebben wij ons bij VCM Projects gespecialiseerd in dakrenovaties. Dit kan gaan van het vervangen van dakpannen tot de totaalrenovatie van dakbedekking, het plaatsen van (extra) isolatie, het vervangen van lood en zinkwerk en het bekleden van de dakgoten en dakoversteken, dakkapellen, enz.

We renoveren zowel platte als hellende daken. Door onze jarenlange ervaring van meer dan 15 jaar is geen werk ons te groot (of te klein). Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen specialisatie en worden per project verdeeld naargelang de noodzakelijke ervaring.

Het renoveren van uw dakbedekking zal uw woning ongetwijfeld een volledige upgrade geven en kan uw woning meteen een andere uitstraling bezorgen. U kan uiteraard ook kiezen om de authenticiteit van de woning te behouden, de keuze is aan u. Daarnaast gaat het vernieuwen of vervangen van de gevelbekleding, gevelisolatie en dakisolatie uw dak ook rendabel maken waardoor u minder verbruikt en zo bespaart in de toekomst.

Hebt u vragen, wenst u een vrijblijvende offerte of afspraak voor uw dakrenovatie? Contacteer ons, wij helpen u graag!

Renoveren van

hellende daken

Renoveren van

platte daken

VCM-Projects is voornamelijk actief voor dakwerken in
regio West-Vlaanderen: