Dakvensters en dakkapellen

Met dakkapel, dakraam of dakkoepel
komt het licht binnen

Waar zolderruimtes vroeger gebruikt werden voor opslag, worden deze nu vaak ingericht als bureau, slaapruimte of speelkamer. Extra licht is dan zeker en welkom en dit kan gemakkelijk met Velux of Fakro dakvensters en dakkapellen.

VCM Projects voert naast alle dakwerken ook de plaatsing uit van dakramen en dakkapellen in bestaande daken. Dit zowel bij dakrenovaties als zonder totaal renovatie van uw dak.

Dakramen

In de volksmond wordt altijd gesproken over ‘velux’. Ze komen in verschillende maten met tal van opties. Maar naast het merk Velux plaatsen wij ook Fakro dakramen. De keuze is afhankelijk van uw wensen. Beide dakramen kennen een lange levensduur en voldoen aan de huidige isolatienormen.

Dakkapellen

Met een dakkapel haalt u niet alleen het licht binnen maar wordt ook de binnenruimte vergroot. Dakkapellen kunnen meestal probleemloos geïntegreerd worden in bestaande hellende daken. Hiervoor wordt een stuk dak verwijderd en heropgebouwd met verticale wanden waarin een raam wordt geplaatst.

Dakkoepels

Hebt u een plat dak en wenst u ook extra licht binnen te laten? Dan is een dakkoepel de oplossing. Dakkoepels zijn door de jaren heen sterk geëvolueerd en verbeterd. Daar waar lekken vroeger regelmatig voorkwamen zijn dakkoepels op vandaag 100% waterdicht en dus de ideale oplossing om ook in ruimtes onder een plat dak extra licht binnen te laten.

Wenst u meer info over de mogelijkheden voor dakvensters en dakkapellen? Contacteer ons vrijblijvend of stuur ons enkele foto’s van uw dak via het offerteformulier.

Ons team