Herstellingen van
hellende en platte daken

Voor alle herstellingswerken aan uw dak

VCM Projects voert alle herstellingswerken uit aan platte en hellende daken. Van weggewaaide dakpannen tot grote stormschade, wij komen snel langs en voeren de herstelling vakkundig uit.

Een dak ziet af. Wind, regen, warmte, koude … alles komt er op terecht. Schade voorkomen kan niet altijd maar door uw dak af en toe te laten nakijken door een ervaren dakwerker kan u er wel voor zorgen uw dak steeds in goede staat verkeerd waardoor schade minder snel zal voorkomen. 

Hebt u toch schade, dan is het belangrijk deze snel te laten herstellen. Ook kleine schade kan tot grote problemen leiden: waterinsijpeling, windschade …

Daarom zorgen wij er bij VCM steeds voor de herstellingswerken op kort termijn worden uitgevoerd.

Ook voor het uitvoeren van herstellingswerken aan uw dakgoten of gevelbekleding kan u bij ons terecht.

Wij houden steeds een ploeg paraat om dringende schade te herstellen, hiervoor vragen wij om ons contactformulier in te vullen samen met foto’s van de schade. Zo kunnen wij de schade reeds op voorhand inschatten en kan onze ploeg meteen met het juiste materiaal ter plaatse komen. Zo zijn wij ervan overtuigd U SNEL en EFFICIENT te kunnen helpen om eventuele gevolgschade te beperken.
Hebt u vragen, wenst u meer info of heeft u dringende nood aan herstelling van uw dak? Contacteer ons dan snel.

Huidige weersituatie Vlaanderen

.

GROTE STORMSCHADE
TIJDENS OF NA EEN STORM
BEL 1722
VOOR ONMIDDELLIJKE HULP
VOOR DRINGENDE HERSTELLINGEN
BEL 0491 200 300 of 0491 200 301 


  Hebt u extra info over de schade of een korte beschrijving?

  Laad hieronder foto's op van de schade, zo kunnen we snel zien hoe groot/ dringend de werken zijn (max 5 MB per foto).   Hebt u extra info over de schade of een korte beschrijving?

   Laad hieronder foto's op van de schade, zo kunnen we snel zien hoe groot/ dringend de werken zijn (max 5MB per foto).   Ons team