Premies

 

Premies voor dakisolatie en gevelisolatie

Bij het renoveren van uw dak of plaatsen van dakisolatie kan u verschillende premies verkrijgen van verschillende instanties. Afhankelijk van uw woonplaats, woning en inkomen hebt u recht op verschillende premies. Wij willen u graag helpen in dit kluwen en daarom vindt u hieronder alvast enige info en links naar interessante websites.

Uiteraard staan wij steeds klaar om uw vragen te beantwoorden!

  • Indien u de isolatie laat plaatsen door een geregistreerde aannemer kan u genieten van een belastingsvermindering. Zo kan u tot 30% van het betaalde bedrag voor dakisolatie inbrengen in uw belastingaangifte (beperkt tot een maximumbedrag)
  • Premie van netbeheerders voor dakisolatie, geplaatst door uzelf of door een aannemer.
  • Ook gemeentes geven premies voor het verbeteren van de dakisolatie. Deze premies kunnen verschillen tussen verschillende gemeentes. In een aantal gemeenten kunt u een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatie. U kan hiervoor contact opnemen met uw gemeente.
  • Als u als huurder het dak van uw huurwoning isoleert hebt u ook recht op premies.
  • Wanneer u het dak van uw woning die minstens 25 jaar oud is helemaal of deels vernieuwt en voorziet van dakisolatie kan u ook genieten van een verbeteringspremie. Hiervoor mag uw inkomen wel niet hoger zijn dan een vastgelegd bedrag.

 

Alle dakwerken en gevelbekleding

Renovatie van hellende daken

Renovatie van platte daken

Renovatie van dakgoten

Grote en kleine herstellingswerken